La Sant Silvestre ViP de muntanya és una prova de 13,5 km i de caràcter no competitiu que transcorre per paratges naturals dins del terme municipal de Vimbodí i Poblet. Es durà a terme el dia 29 de desembre amb sortida i arribada des del mateix monestir.

km

monestir

metres de desnivell +

Fitxa tècnica del recorregut

$

Distància

14 km

&

Desnivell +

631 m

Ruta circular

'

Desnivell -

631

Dificultat tècnica

Mitja

}

Temps màxim

4 hores

Reglament

– La Sant Silvestre ViP de Muntanya és una prova no competitiva de qualitat que transcorre per camins i senders de muntanya del PNIN de Poblet i que es durà a terme el dia 29 de desembre, sortint i arribant al Monestir de Poblet. L’hora de sortida serà a les 9:30 hores.

–  La ruta està completament senyalitzada clarament amb cintes de la organització i algun senyal en les cruïlles més marcades de forma que no es necessita cap dispositiu per seguir l’itinerari.

– Es recomanable que cada participant porti un mòbil per comunicar-se amb la organització si hi ha qualsevol incidència durant la prova.

– El temps màxim per fer la Sant Silvestre ViP de Muntanya s’estableix en 4 hores, de forma que es pot fer tot l’itinerari a un promig de 3,5km/hora, aproximadament 15 minuts per km.

– Durant la ruta hi haurà 2 avituallaments (un al km 5,5 i l’altre al km 9). L’organització pot afegir algun altre avituallament addicional si es considera convenient. També hi haurà avituallament a la sortida i a l’arribada, a la plaça del Monestir de Poblet.

– La inscripció es farà únicament a través de la nostra pàgina web www e4dreams.com

– Els dorsals s’entregaran a partir de 45 minuts abans de la sortida.

– Cada participant s’haurà d’identificar per recollir el seu dorsal. Per recollir el dorsal d’altres inscrits, només cal presentar el seu DNI.

– Els participants menors de 18 anys han de presentar una autorització signada dels pares o tutors per poder participar.

– Els participants hauran de portar sempre el dorsal en lloc visible a la part davantera de la samarreta.

– La sortida serà conjunta, tant per corredors com caminants, per tant, es demana que els caminants deixin que els corredors puguin sortir davant seu, així mateix i per evitar accidents, els caminants que portin bastons hauran de sortir al darrera de tot.

– Els participants podran anar al ritme que desitgin, però la organització establirà uns temps mínims i màxims de pas pels punts de control.

– S’haurà de portar roba i calçat adequat al ritme de cadascú i a les condicions ambientals del dia de la Sant Silvestre ViP de Muntanya.

– S’ha de respectar les indicacions de qualsevol membre de l’organització durant tot el transcurs de la jornada.

– Ser respectuós amb el medi natural i amb els altres participants. Només podeu llençar envoltoris i deixalles en els llocs indicats.

– Inscriure’s a la Sant Silvestre ViP de Muntanya suposa l’acceptació del reglament.

– En cap cas es farà el retorn de l’import de la inscripció, si bé es guardarà l’obsequi al participant inscrit per entregar-lo segons mail que se li enviarà.

– Tot el que no hi estigui especificat queda sota decisió de la organització.

QUEDEN

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Gràcies als nostres col·laboradors!